Proefles Bij Djey!

Hola!

Djey hier! Leuk dat je even verder hebt geklikt!

Je hebt waarschijnlijk interesse om bij ons te komen dansen, leuk! Wij gaan in november 2019 weer starten met een nieuw dansseizoen. Voorafgaande aan elk dansseizoen van ons hebben wij een gratis proefles. Zo ook deze ronde. Meer informatie over die proefles? Lees dan verder!

Ben je na het lezen nog niet overtuig? Klik dan eens op deze link: 4 Redenen om Salsa Bij Djey eens uit te proberen (Laat je overtuigen!)

Gratis proefles
Om iedereen kennis met ons en onze dansschool te laten maken hebben wij elk seizoen een gratis proefles. Dit houdt in dat iedereen een keer vrijblijvend bij ons langs kan komen om een les mee te dansen. Geheel gratis!

De proefles voor ons nieuwe dansseizoen zal plaatsvinden op woensdag 6 november. De inloop is vanaf 19:30. om 20:00 gaan we starten! Zorg er dus voor dat je op tijd binnen bent.

Inschrijven voor de proefles is niet nodig, je kunt gewoon binnendruppelen. (Met of zonder partner!)

Datum: 6 november 2019
Tijd: Inloop 19:30 – Proefles 20:00
Locatie: De Draaikolk, Dollardlaan 202, 1784 BJ Den Helder

VOL = VOL
Wij moeten elk dansseizoen helaas weer mensen teleurstellen omdat we vol zitten. Weet jij dus al zeker dat je wil komen dansen? Geef je dan alvast op! De groepen vullen snel en vol is helaas echt vol.

Geen danspartner?
Elke seizoen schrijven zich een hoop vrouwen in zonder danspartner. Dat is geen probleem maaar! LET OP: er is maar beperkt plek voor dames zonder danspartner. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt :)!

Heb je na het lezen van deze informatie nog steeds vragen? Stuur ons gerust een berichtje via info@salsabijdjey.nl of 0646691606.

Ik hoop je te zien tijdens de proefles!

Met enthousiaste groet,

Djey