Proefles Bij Djey!

Hola!

Djey hier! Leuk dat je even verder hebt geklikt!

Je hebt waarschijnlijk interesse om bij ons te komen dansen, leuk! Voorafgaande aan elke cursus van ons hebbe n wij een gratis proefles. Zo ook deze ronde. Meer informatie over die proefles? Lees dan verder!

Ben je na het lezen nog niet overtuigd? Klik dan eens op deze link: 4 Redenen om Salsa Bij Djey eens uit te proberen (Laat je overtuigen!)

Gratis proefles
Om iedereen kennis met ons en onze dansschool te laten maken hebben wij dus een gratis proefles. Je kunt dus vrijblijvend bij ons langskomen om een les mee te dansen. Geheel gratis!Inschrijven voor de proefles is verplicht. Dat kun je onderaan deze pagina doen.

De proefles voor deze nieuwe cursus zal plaatsvinden op dinsdag 12-10-2021. De inloop is vanaf 18:30. om 19:00 gaan we starten! Zorg er dus voor dat je op tijd binnen bent.

Datum: 12 oktober 2021
Tijd: Inloop 18:30 – Proefles 19:00
Locatie: De Draaikolk, Dollardlaan 202, 1784 BJ Den Helder

VOL = VOL
Wij moeten elk dansseizoen helaas weer mensen teleurstellen omdat we vol zitten. Weet jij dus al zeker dat je wil komen dansen? Geef je dan alvast op! De groepen vullen snel en vol is helaas echt vol.

Lesdagen en lestijd
Besluit je na de proefles mee te doen met de cursus? Leuk! De lessen zijn dan wekelijks op de dinsdagavond om 19:00!

Tijdens de proefles zullen we meer vertellen over de cursus!

Danspartner niet verplicht
Heb je geen danspartner? No worries. Je kunt gewoon komen dansen zonder danspartner!

Doorwisselen van danspartner
Tijdens de lessen wisselen we van danspartner. Kom je met een eigen danspartner en wissel je liever niet door? Dat is uiteraard geen probleem!

Kosten
Deze cursus duurt 8 weken en kost €70,00 per persoon. 

 

 

Inschrijfformulier

Een moment geduld aub.

 

 

Vragen?
Heb je na het lezen van deze informatie nog steeds vragen? Stuur ons gerust een berichtje via info@salsabijdjey.nl of 0646691606.

Ik hoop je te zien tijdens de proefles!

Met enthousiaste groet,

Djey